Send by email

 

Alle studio’s hebben een moderne badkamer met douchecabine, toilet en 2 wastafels. Daarnaast zijn ze uitgerust met een kitchenette (koelkast, oventje en 2 keramische kookplaten), waar u zelf het ontbijt klaar kunt maken of iets kleins kunt opwarmen. Er is klein keukengerei aanwezig.

 

In alle studio’s is radio, televisie, telefoon en gratis WiFi. Voor onbekommerd slaapcomfort is iedere kamer uitgerust met twee geschakelde 1-persoons boxsprings met een twee persoons topper. Er is voldoende kastruimte aanwezig om al uw spullen op te kunnen bergen. Huisdieren zijn in de studio’s niet toegestaan.

 

Op de kamers is gratis koffie en thee beschikbaar. In het eetcafé kunt u terecht voor een drankje en voor uw lunch en diner.

 

Voor de actievelingen hebben wij een aantal leuke gratis wandel- en fietsroutes. Ook verkopen wij de kaarten van Wandelnetwerk Twente en Fietsroutenetwerk Overijssel. Als u zelf uw fietsen meebrengt, kunt u deze stallen in een overdekte en af te sluiten ruimte.  

 

Wilt u met uw eigen paard komen en heerlijk te paard de bosrijke omgeving ontdekken? Dan kunt u uw paard 400 mtr van de Postelhoek stallen in een weide of stal aan de Spolmanweg. Hiervoor kunt u contact opnemen met Carlijn den Drijver van Erve Spolman.

Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com