Send by email

Postelhoek eten drinken slapen viert 10-jarig jubileum

Ter gelegenheid van het 10-jarige jubileum van de Postelhoek is een jubileum-magazine verschenen.

>> lees meer

Onbekommerd Creatief - Arrangementen met creatieve workshops

Onder de naam Onbekommerd Creatief organiseert Postelhoek creatieve, culinaire arrangementen.
Bij Paint, Wine & Dine begeleidt Saskia Smidt u tijdens een workshop schilderen. Tijdens Flower, Wine & Dine leert u van verschillende workshopleiders alles over decoreren met bloemen.
Uiteraard schotelen we u tijdens uw creatieve uitspattingen de lekkerste gerechten voor.

>> lees meer

POSTELHOEK STARTPUNT TUBANTIA FIETSROUTE

TC Tubantia zet ieder jaar drie fietsroutes voor haar lezers uit. Postelhoek is in 2012 start- en eindpunt van de route Tubbergen - Oud Ootmarsum. De fietstocht is 40 km lang. Bij dit nieuwsbericht vindt u de routebeschrijving en een leuke aanbieding.

>> lees meer

RECENSIE TC TUBANTIA

In de bijlage Twente Uit De Kunst van TC Tubantia verschijnt iedere donderdag een recensie van een restaurant uit Twente. Donderdag 30 juni 2011 viel deze eer te beurt aan Postelhoek eten•drinken•slapen. Het oordeel was erg positief: "Smaakt dat? En of dat smaakt.”

>> lees meer

ZOOVER AWARD 2011

Zoover is de grootste onafhankelijke reiswebsite van Nederland. Op Zoover geven bezoekers een beoordeling over accommodaties. Ieder jaar reikt Zoover aan de best gewaardeerde accommodaties in een aantal categorieën de Zoover Awards uit. Postelhoek eten•drinken•slapen is beloond met de Zoover Award 2011 voor beste 3-sterren accommodatie in de provincie Overijssel!

>> lees meer
Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com