Send by email

 

Postelhoek etendrinkenslapen is het perfecte startpunt voor uw fiets- of wandelroute. Kom genieten van de rust en de ruimte in de fraaie en gevarieerde omgeving en het platteland van Noordoost-Twente. Via brede zandwegen of over eenmanspaadjes laveert u door tussen de groene akkers en weilanden. Over onverharde paden wandelt of fietst u door het mooie glooiende landschap met zijn houtwallen, bossen, beken en meertjes. Over rustige landweggetjes kunt u klimmend en dalend genieten van de vele landerijen en boerderijen.


 

Wandel- en Fietsroutenetwerk

Meerdere routes van het Wandelnetwerk Twente en het Fietsroutenetwerk Overijssel leiden u langs Postelhoek. De netwerkkaarten zijn bij ons te verkrijgen. Ook komen er diverse lange afstandswandelingen zoals het Twentepad en Noaberpad vlak langs Postelhoek. Wilt u tussen twee etappes door lekker uitrusten, breng dan de nacht door in ons Bed & Breakfast.

 

Oplaadpunt

Wij zijn een oplaadpunt voor elektrische fietsen (bijv. Sparta ION). Terwijl uw elektrische fiets aan de stroom ligt, geniet u op het terras van een welverdiende lunch of een drankje.  

 

Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com