<< terug naar het groepsactiviteit overzicht

Send by email

Het Moorddiner


Het Moorddiner is een spel, dat al tijdens de middeleeuwen door de adel werd gespeeld. Ook in 2011 worden moorddiners nog altijd met veel enthousiasme begroet. Ook in de Postelhoek kan vanaf nu een spannend Moorddiner worden beleefd. Ideaal voor uw personeelsuitje, vrijgezellen-party, buurtfeest of familiedag!

 

Het spel

Tijdens het diner lossen jullie een moord op. Het spel is opgedeeld in vraagrondes. Bij elke ronde krijgen jullie allemaal een kaartje waarop een aantal vraagsuggesties staan. Door de goede vragen te stellen en de antwoorden op juiste waarde te schatten kan de moordenaar worden achterhaald.

 

Los jij als eerste de moord op?

 

Alle gasten krijgen van tevoren een uitnodiging, waarop het personage staat beschreven, dat ze op de avond van het moorddiner spelen. Op de uitnodiging staan ook een korte beschrijving van de andere personages en een samenvatting van het verhaal, zodat iedereen zich vooraf kan inleven in zijn of haar rol. De verdeling van de karakters wordt geheel overgelaten aan de organisator van het moorddiner.

 

Het programma

Het spel wordt begeleid door een spelleider. Bij aanvang van de avond zal hij/zij schetsen waar jullie je bevinden en wat er precies is gebeurd. Ook legt hij/zij in het kort de spelregels uit en geeft andere praktische informatie over de avond. Het spel wordt gespeeld tijdens een driegangen diner. Jullie hebben een 3 gangen keuze menu. Tijdens het spel zijn er 3 pauses, zodat de gerechten kunnen worden uitgeserveerd.

 

Min. aantal deelnemers: 12 personen.

 

Prijs Het Moorddiner

€ 58,- (drankjes zijn niet inbegrepen)

 

Voorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.  

Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com