Send by email

 

Postelhoek etendrinkenslapen ligt aan de rand van het nostalgische stadje Ootmarsum en dichtbij de Duitse grens. Op een steenworp afstand ligt het uitgestrekte natuurgebied “Het Springendal”.

 

Kunst in Ootmarsum

In en rond Ootmarsum valt veel te beleven en te zien. U kunt er heerlijk ronddwalen door de smalle en sfeervolle straatjes. Ook vindt u er vele galerieën, die zeer uiteenlopende vormen van kunst bieden: de oude meesters uit de 18e en 19e eeuw, maar ook eigentijdse kunst. Of u nu komt voor een schilderij, brons, keramiek, glas of sieraad, als kunstliefhebber kunt u uw hart ophalen.

 


Musea in Ootmarsum

Ook de musea zijn uw bezoek meer dan waard. In het Openluchtmuseum kunt u kennis maken met het leven van Heeren en Boeren op het Twentse land door de eeuwen heen. Het Drostenhuis is een 18e eeuwse patriciërswoning, die volledig in stijl is ingericht. Het Onderwijsmuseum Educatorium is gevestigd in een historisch vakwerkgebouw uit de 17e eeuw. Hier kunt u kennis maken met het onderwijs van onze ouders en voorouders. De Ootmarsumse kunstenaar Ton Schulten heeft in zijn eigen museum, waar u kunt kennismaken met zijn totale oeuvre.

Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com