Send by email

 

Onze specialiteiten zijn nauw verbonden aan de jaargetijden:


Lente

De lente is de tijd van de asperges. Zodra de aspergetijd is aangebroken kunt u kiezen uit een extra menukaart met diverse traditionele aspergegerechten en een speciaal aspergemenu. Zie hieronder de pdf van de aspergekaart.


Zomer

In de zomer kunt u genieten van heerlijke zomerse gerechten en salades. En waar kunt u dat op een warme zomeravond beter doen dan op ons mooie terras? De zomer is ook de tijd om te barbecueën. Voor groepen hebben we diverse BBQ-mogelijkheden.


Herfst

Het najaar is het wildseizoen. Ieder jaar hebben we een bijzonder wildmenu van eerlijk eigen wild uit de buurt.  De wildavonden in het laatste weekend van oktober en laatste vrijdag in november zijn inmiddels een begrip. Op aanvraag kunnen wij een speciaal wildmenu voor u samenstellen.


Winter

De winter is het seizoen van de gestampte pot. Kom met een groep smullen van een oer-Hollands buffet van diverse stamppotten. Wij Nederlanders schuiven immers maar wat graag aan voor een goede stamppot… met rookworst of spekjes en met of zonder kuiltje jus.


Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com