Send by email

Bent u aan de beurt om iets te organiseren? Postelhoek etendrinkenslapen helpt u graag! Voor uw bruiloft, verjaardag, jubileumfeest of huwelijksfeest hebben wij vele opties. Ook voor een personeelsfeest, vrijgezellenavond, bedrijfsuitje, familiedag of buurtfeest verzorgen wij gevarieerde programma’s en groepsarrangementen. Wij nemen u al het werk uit handen en bezorgen u een onvergetelijke dag of avond.


Buffet of barbecue

Denkt u bijvoorbeeld eens aan een heerlijke zomerse barbecue op het terras of een stamppot buffet in de winter. En uiteraard hebben wij het gehele jaar door volop mogelijkheden voor buffetten of keuzemenu's.


Groepsactiviteiten

Wilt u iets actiever? Kiest u dan voor één van onze leuke, gezellige groepsactiviteiten. Zowel buiten als binnen hebben wij aantrekkelijke programma’s en groepsarrangementen.


Feestjes

In het restaurant zijn privé-feestjes mogelijk vanaf 50 tot ongeveer 100 personen. Zeer geschikt om bijvoorbeeld uw verjaardag, bruiloft of huwelijksdag te vieren.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of langskomen. Wij zijn graag bereid om de mogelijkheden met u te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

 

Overnachten: 

Voor overnachten kunnen wij plaats bieden t/m 12 personen. Zie voor meer informatie B&B of bel ons gerust.

 

Trainingen of vergaderingen:

Wilt u met een groep vergaderen in een privé ruimte? De Postelhoek is geheel af te huren in de wintermaanden. 

Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com