<< terug naar het groepsactiviteit overzicht

Send by email

Postelhoek’s Moordzaak


Ootmarsum is opgeschrikt door een brute moord! De dader kan echter nog niet ver weg zijn. De politie kan alle hulp gebruiken om deze laffe misdaad zo snel mogelijk op te lossen en de dader achter slot en grendel te zetten. Nieuw in Ootmarsum: hét perfecte spel voor uw personeelsfeest, vrijgezellen-party, buurtfeest of familiedag! De moordzaak is een spannend en interactief GPS spel dat zich afspeelt rondom plaats delict in het hart van de stad Ootmarsum.

 

De moordzaak

Vind zo snel mogelijk het moordwapen. Aanwijzingen over de vindplaats van het moordwapen helpen je daarbij. Op verschillende plekken in de stad zijn moorddadige raadsels verborgen. Los een raadsel op en ontvang een letter via sms op je mobiele telefoon. Deze letters vormen de naam van de dader. De naam van de dader is jullie toegang tot de vindplaats van het moordwapen.

 

Is jouw team in staat om de moorddadige raadsels te kraken? Lukt het jullie om op tijd het moordwapen te vinden? Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de dader kraakt en als eerste het moordwapen vindt, is de winnaar van het spel.

 

Het programma

Jullie worden in de Postelhoek ontvangen met koffie en krijgen daarbij uitleg over het spel. Hierna begeeft iedereen zich naar Ootmarsum om daar het spel te spelen. Alle spelers krijgen tijdens de tocht een kleine versnapering. Het spel zelf duurt ca. 2,5 uur. Na het spel staat er bij de Postelhoek een heerlijk warm & koud buffet (Sagenbuffet) voor jullie klaar.

 

Benodigdheden: Mobiele telefoon (met abonnement of SMS-tegoed)

Min. aantal deelnemers: 12 personen.

 

Prijs Postelhoek’s Moordzaak

€ 52,50 p.p. (overige drankjes zijn niet inbegrepen)

 

Voorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

 

Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com