<< terug naar het groepsactiviteit overzicht

Send by email

 

Beleef het karakter van Wie is de Mol, het populaire TV programma waarin iemand de boel saboteert. Wie saboteert vandaag jullie opdrachten? Ontdek de leuke sfeer die gaat leven tijdens dit uitje. Ideaal voor uw personeelsuitje, vrijgezellen-party, buurtfeest of familiedag!

Het spel

Tijdens het 'Wie is de Mol' uitje beleef je een leuke dag met vrienden of collega's, waarbij we verzamelen bij de Postelhoek. Na een kopje koffie maken we kleine teams, en in elk team wijzen we een 'Geheime Mol' aan. Vanaf dit moment kun je niemand meer vertrouwen!

Doel van de middag is het scoren van zoveel mogelijk punten, door leuke en uitdagende vragen en opdrachten op te lossen. Zo leer je het mooie Ootmarsum kennen, en de collega's of vrienden! Want waarom doet het telefoonnetwerk het niet, of waarom is de groepsfoto mislukt? Daar gaan de punten door een succesvolle Mollenstreek.

Dit is een leuk programma met een mysterieuze knipoog. 

 

Het programma

Jullie worden in de Postelhoek ontvangen met koffie of thee en krijgen daarbij uitleg over het spel. Hierna begeeft iedereen zich richting Ootmarsum om daar het spel te spelen. Alle spelers krijgen tijdens de tocht een kleine versnapering. Het spel zelf duurt ca. 2,5 uur. Na het spel staat er bij de Postelhoek een heerlijk warm & koud buffet (Sagenbuffet) voor jullie klaar.

 

Benodigdheden: Mobiele telefoon (met abonnement of SMS-tegoed)

Min. aantal deelnemers: 12 personen.

 

Prijs Wie is de Mol?

€ 52,50 p.p. (drankjes zijn niet inbegrepen)

 

Voorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

 

Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com